Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίτσας για Σαουδική Αραβία: Παρακολουθούμε ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα

Βίτσας για Σαουδική Αραβία: Παρακολουθούμε ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα

Για ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα έκανε λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, στην συζήτηση για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία,

“Αν στα χθεσινά δημοσιεύματα για τη «μητέρα των μαχών» συμπεριλάβουμε όλα τα δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα, φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο αστυνομικό μυθιστόρημα” σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Βίτσας, αφού υπογράμμισε ότι «άλλο μεσάζων και άλλο εκπρόσωπος», είπε ότι τα υπονοούμενα που άφησαν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αντέχουν σε καμία κριτική. «Περίμενα από όλα αυτά να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αίτημα. Ξαφνικά όμως, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι έχει αίτημα το θέμα να απασχολήσει την επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων με τρόπο που θα τη μετατρέπει περίπου σε προανακριτική επιτροπή. Όμως δεν κατέθεσε ένα τέτοιο αίτημα. Επιτέλους συνεννοηθείτε, αν θέλετε να ζητήσετε κάτι, ζητήστε το. Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία να ζητήσω από ένα κόμμα να αποδείξει κάτι προηγουμένως. Αλλά ας το ζητήσει. Έτσι και αλλιώς, εμείς έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία στο στρατοδικείο και στον Άρειο Πάγο», δήλωσε ο κ. Βίτσας.

Προκάλεσε δε, την αντιπολίτευση να καταλήξει στο τι θέλει και να προχωρήσει με έναν επίσημο τρόπο για να πάρει και μια συγκεκριμένη απάντηση από την κυβέρνηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις