Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βίτσας στο Live News: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίτσας στο Live News: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη σε νέο πρόεδρο σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» διαμήνυσε νωρίτερα ο Δημήτρης Βίτσας με τον Νίκο Ευαγγελάτο να τον ρωτάει να εξηγήσει αυτή του τη δήλωση.

«Εννοώ για τον πρόεδρο και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένες λύσεις. Τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αναγκασμένος να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μιλάω για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρίσει ο ίδιος από το ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι δεν «θέλουμε να φύγουμε, θέλουμε να είμαστε η αριστερή ”ψυχή” του κόμματος».

Ο κ. Βίτσας τόνισε: «Είναι διαφορετικό πράγμα να μανατζάρεις μία εταιρία και διαφορετικό να μανατζάρεις μία πολιτική οργάνωση. Στην πολιτική οργάνωση κυριαρχεί ο εθελοντισμός και πρέπει να κάνεις τον εθελοντισμό επαγγελματισμό».

Για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παραμείνει δυνατός ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα όργανα και το Συνέδριο οδηγούν τον πρόεδρο του κόμματος».

Ειδικά για το Στέφανο Κασσελάκη υπογράμμισε: «Πρέπει να εντρυφήσει στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα και στις ανατροπές που πρέπει να γίνουν».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις