Πολιτική

Βίτσας: Θα είναι μικρότερες οι απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη

Το σενάριο που θέλει κάποια από τα “παρόν” της προηγούμενης ψηφοφορίας να γίνονται “ναι” σε εκείνη της Τετάρτης στη Βουλή φαίνεται ότι ενισχύεται από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στο Mega ο κ. Βίτσας επισήμανε πάντως ότι «δεν είναι φυσικό κάποιος να ψηφίζει σε καίρια νομοσχέδια όχι στην κυβερνητική πολιτική σε αυτήν τη φάση». Και «σαν κόμμα πια έχουμε συλλογικές διαδικασίες που λύνουμε τέτοια ζητήματα», πρόσθεσε.

Ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για τον στόχο της ελάφρυνσης του χρέους, στόχος που μπορεί να επιτευχθεί με ισχυρή κυβέρνηση με την αξιοποίηση όλων των προβλέψεων του Συντάγματος, κάτι που ερμηνεύεται ως … εκλογές ειδικά από τη στιγμή που ο υπουργός συμπλήρωσε με νόημα πως «αφού λέμε ότι εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με κάποιες δυνάμεις οι οποίες διαχειρίστηκαν την προηγούμενη πενταετία, αντικειμενικά πηγαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς ακυρώνει και ακυρώνεται» – «Στα νεκροταφεία δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί», είπε για την τρομοκρατία
Για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος: «Η Αθήνα θέλει τρία πράγματα. Θέλει μυαλό, θέλει καρδιά και θέλει και στομάχι. Εγώ τα έχω έχω και τα τρία. Όμως είναι μια συζήτηση που θα πρέπει να την κάνω με την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου, τα οποία έχουν μεγαλώσει και έχουν άποψη»
Κώστας Μπακογιάννης: «Αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς ακυρώνει και ακυρώνεται» – «Στα νεκροταφεία δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί», είπε για την τρομοκρατία
Με στίχο του ΛΕΞ η αποχώρηση Ζαμπάρα από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει»
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αφήνει αιχμές για την κατάσταση στην Κουμουνδούρου, ενώ οι πληροφορίες προεξοφλούν νέες παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
Μιλτιάδης Ζαμπάρας