Πολιτική

Βιβλιοπωλείο στο Κουκάκι επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μέρος των εσόδων του βιβλιοπωλείου προσφέρονται για την υποστήριξη πρώην θυμάτων κακοποίησης και εκμετάλλευσης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα (16/12/24) το βιβλιοπωλείο «Book Garden» στο Κουκάκι, αγόρασε βιβλία και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους πελάτες εν όψει των εορτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων του βιβλιοπωλείου που επισκέφθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσφέρονται για την υποστήριξη πρώην θυμάτων κακοποίησης και εκμετάλλευσης, είτε απευθείας σε μεμονωμένα άτομα είτε προς υποστήριξη Οργανισμών και ΜΚΟ που δρουν στην Αθήνα, προσφέροντας βοήθεια σε γυναίκες που έχουν πληγωθεί ή κακοποιηθεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας διακρίνεται για την ευαισθησία της σε κοινωνικά ζητήματα και έχει πολλές φορές επισκεφθεί αντίστοιχους χώρους με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες «φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: Μετά το άνοιγμα Πάνα στην ΕΛΑΣ, η Αναστασίου δείχνει ΣΥΡΙΖΑ - Συνάντηση Ανδρουλάκη με βουλευτές
Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε δύο ημέρες ανοίγει τη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες – Η Χαριλάου Τρικούπη είχε χαρακτηρίσει «άστοχες προσωπικές απόψεις» τις δηλώσεις Πάνα
Αναστασίου, Ανδρουλάκης, Πάνας
11
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Προσβλητικό για τη Δημοκρατία το δίλημμα: Μητσοτάκης ή Ερντογάν»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να «τρομοκρατήσει την κοινωνία» και απέρριψε τα κυβερνητικά διλήμματα περί πολιτικής αστάθειας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
7
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες υποσχέσεις» – «Εφιαλτικό σενάριο ακυβερνησίας»
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τυφλό όχι» στη Συνταγματική Αναθεώρηση και σφοδρά πυρά στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ - «Διαψεύδονται όσοι προέβλεπαν πρόωρες κάλπες»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
161
Κόντρα Φλωρίδη με Δουδωνή: «Δες πώς κατάντησες, σε στηρίζει η Κωνσταντοπούλου» – «Είναι εξωκοινοβουλευτικός, να φύγει»
Ένταση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Ο γενικός εισηγητής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την αποχώρηση του υπουργού Δικαιοσύνης από την Ολομέλεια - Η απάντηση Φλωρίδη, η παρέμβαση Γεωργαντά και τα πυρά για τις προτάσεις της ΝΔ
Φλωρίδης και Δουδωνής 22