Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βλέπει Παυλόπουλο το απόγευμα ο Σαμαράς – Το πρόσωπο – έκπληξη που επανεμφανίστηκε στην Συγγρού

Βλέπει Παυλόπουλο το απόγευμα ο Σαμαράς – Το πρόσωπο – έκπληξη που επανεμφανίστηκε στην Συγγρού

Πρωτοβουλίες θα που θα αποτρέψουν την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα εκτος ευρωζώνης ετοιμάζει η Συγγρού.

Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου και θα έχει συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να θέσει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας τις ανησυχίες του για τη πορεία της οικονομίας.

Στη Συγγρού υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει το χρόνο της και δεν αποκλείουν ακόμη και κάποιο ατύχημα για το λόγο αυτό τις επόεμενες μέρες θα ενταθούν οι πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός μετώπου απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο κ. Σαμαράς πέρα από τις εσωτερικές επαφές που σχεδιάζει να κάνει με τους πρωην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο θα συνεχίσει τις επαφές του και με κοινοτικούς αξιωματούχους.

Την ερχόμενη εβδομάδα με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ. Γιούνκερ, με τον οποίο συνομιλεί τηλεφωνικά συχνά-πυκνά τις τελευταίες ημέρες, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς, καθώς και με τον επικεφαλή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μ. Βέμπερ. Ενώ στο περιθώριο της συνόδου θα έχει κρίσιμες επαφές, πιθανότατα και με τη Γερμανίδα καγκελάριο Α. Μέρκελ.

Επαναδραστηριοποίηση Ρουσόπουλου

Μια νέα προσθήκη στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ φαίνεται να υπάρχει τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και στενό συνεργάτη του πρωην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Συμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρουσόπουλος συναντήθηκε δυο φορές τις προηγούμενες μέρες με τον κ. Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέθεσε μάλιστα και προτάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθεί από εδω και πέρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πέρα από το θέμα της επικοινωνίας ο κ. Ρουσόπουλος δεν αποκλείει την κάθοδο τους στις εκλογές με τη ΝΔ όποτε και να γίνουν αυτές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε