Πολιτική

Βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωρία SOS [pics,vid]

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με παιδιά από τα χωριά SOS έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί του Σαββάτου (30.12.2017).

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε με τα παιδιά στο Σύνταγμα και πήγε μαζί τους σε κεντρικό βιβλιοπωλείο και τους έκανε δώρο βιβλία.

Ακριβώς την ίδια συνήθεια είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αγόραζε βιβλία στα εγγόνια του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε σχετικό βίντεο με πλάνα στον λογαριασμό του στο twitter με την εξής λεζάντα: «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει μια βόλτα με τα εγγόνια του στην Αθήνα και να τους αγοράζει βιβλία. Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση. Και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με παιδιά από τα Χωριά SOS».

mitsotakis sos

mitsitakis sos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 71
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας