Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Βόμβες” Δημήτρη Καμμένου: “Ο Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό”

Καμμένος

Για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Καμμένος εκτόξευσε “βόμβες μεγατονων” μιλώντας με βαριές κουβέντες για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Καμμένος, μάλιστα, επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Παπαδημούλη και τον κ. Σκουρλέτη ενώ κάλεσε όλους τους βουλευτές να δείξουν σεβασμό στους ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ τονίζοντας ότι “είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά».

Ο ίδιος μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις για ο Σκοπιανό τόνισε ότι θα πει «όχι» στο όνομα Μακεδονία. «Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα», τόνισε. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν το “παρών| στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ζήτησε σεβασμό από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Βαριές” κουβέντες για Παπαδημούλη, Σκουρλέτη και Μπαλαούρα

«Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης» ανέφερε. Και συνέχισε την επίθεση κατά των προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;». 

Ο κ. Καμμένος τόνισε: «μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».

Ο Δημήτρης Κάμμενος, συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον κ. Παπαδημούλη. “Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους. 

Προσωπικά εχθές με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη. Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση.

Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τρένο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης». 

Σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών που έχουν σε σημαντικά ζητήματα ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ». 

Δημήτρης Καμμένος: Δείτε όλα όσα δήλωσε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις