Πολιτική

Βόμβες Κώστα Μπάρκα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών στις εκλογές αλλά όχι ως ενιαίο κόμμα» – Αιχμές για Πολάκη

«Να σεβαστούν έναν χώρο ο οποίος τους έκανε βουλευτές και υπουργούς»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες ώρες μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον απόηχο της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Μπάρκας έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Μιλώντας στο Ertnews, ο Κώστας Μπάρκας και ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών στις εκλογές όχι ενδεχομένως ως ενιαίο κόμμα».

Λίγο νωρίτερα και κληθείς να σχολιάσει όλα όσα ειπώθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του ο κ. Μπάρκας τόνισε: «Η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να γίνει νέα κεντρική επιτροπή».

Για τον Παύλο Πολάκη ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός λέγοντας: «Άνθρωποι οι οποίοι με τις αποφάσεις τους, τις κινήσεις τους πλήγωσαν το κόμμα, και το πλήγωσαν πολύ καλό θα είναι να μην συνεχίσουν να το κάνουν.  Να σεβαστούν έναν χώρο ο οποίος τους έκανε βουλευτές τους έκανε υπουργούς, ένα κόμμα το οποίο δεν συμμετείχε στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο όμως αγκάλιασε και ανθρώπους οι οποίοι ήταν στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά καλό θα ήταν να μην συνεχίσουν να το πληγώνουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης