Πολιτική

Βορίδης: «Όλοι θα αξιολογηθούν»! Τι είπε για απολύσεις στα νοσοκομεία

Μπροστά σε ένα νέο κύμα κινητοποιήσεων βρίσκεται ο Μάκης Βορίδης από τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ που φοβούνται πως με την αξιολόγηση κάποια θα εξοβελισθούν από το σύστημα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και τι κάνει ένας νεόφερτος υπουργός με ελάχιστη γνώση για τα δρώμενα στην Υγεία, όταν θεωρεί πως θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο μέτωπο εργαζομένων; Διαβεβαιώνει πως δε θα γίνουν απόλύσεις.

Κάπως έτσι κινήθηκε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων.

Περισσότερα στο iatopedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ξεκαθαρίζει για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας που θα αναπτυχθεί
Θα αναπτυχθεί ειδικός ελληνικός πηγαίος κώδικας με μεταφορά ισραηλινής τεχνογνωσίας - «Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή προσθήκες θα παραμείνουν υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο»
Barak, θόλος, Ισραήλ
Παππάς για απουσία Πολάκη από τη ΔΕΘ: «Μην αναζητάτε φουρτούνες εκεί όπου υπάρχει μπουνάτσα» – «Το σκαρί του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πολύ γερό»
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος απαντά στα σενάρια για τον βουλευτή Χανίων - «Δεν χαμηλώνει ο πήχης των φιλοδοξιών» - Η Novartis και η πρόκληση προς την Ντόρα Μπακογιάννη
Πολάκης και Παππάς
Άκης Γεροντόπουλος: «Θα προτείνω στον Σαμαρά να στείλει λουλούδια στον Μητσοτάκη, διότι του κάνει τζάμπα διαφήμιση»
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού - «Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ηγηθεί άλλο αυτής της χώρας»
Άκης Γεροντόπουλος και Αντώνης Σαμαράς 42