Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βούλα Παπαχρήστου: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το χρυσό μετάλλιο

Βούλα Παπαχρήστου: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το χρυσό μετάλλιο
Φωτογραφία Eurokinissi

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τη Βούλα Παπαχρήστου για την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου.

“Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου”, ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Twitter.

Συγχαρητήρια απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε» δήλωσε.

“Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στο #Berlin2018 από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Θερμά συγχαρητήρια! Περηφάνια και συγκίνηση!”, έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φώφη Γεννηματά

“Η προσπάθεια και το πείσμα σου, έφεραν το χρυσό μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια, ανέφερε η Φώτη Γεννηματά.

Ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής

“Η νέα επιτυχία του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Η Βούλα Παπαχρήστου “πέταξε” στα 14.60μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν.

Το τέταρτο μετάλλιο στο Βερολίνο δείχνει ότι οι Έλληνες αθλητές πάρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ξέρουν πως να οδηγήσουν τη χώρα στην κορυφή.

Βούλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και το πείσμα σου. Άξια στέφθηκες πρωταθλήτρια Ευρώπης και πανηγύρισες το πρώτο σου χρυσό μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία των γυναικών.

Μας έκανες υπερήφανους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις