Πολιτική

Βούτσης: Συλλυπητήρια στον Ινδονήσιο ομόλογό του για το φονικό τσουνάμι

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, εξέφρασε την στήριξη του ελληνικού λαού στην Ινδονησία που επλήγη ανεπανόρθωτα από το τσουνάμι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία που έπληξε την Ινδονησία εξαιτίας του καταστροφικού τσουνάμι, που έχει αφήσει πίσω του 272 νεκρούς (μέχρι τώρα) εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, προς τον ομόλογό του, πρόεδρο του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Λαού της Ινδονησίας, Bambang Soesatyo.

Η δήλωση που έκανε ο Νίκος Βούτσης

Ο κ. Βούτσης ανέφερε: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, σας εκφράζω, τόσο προσωπικώς όσο και εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, ειλικρινή συλλυπητήρια για τα θύματα του καταστροφικού τσουνάμι που έπληξε τη χώρα σας και τις ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. Ο ελληνικός λαός συμπαρίσταται στον φίλο λαό της Ινδονησίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22