Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Βουλευτής Ποταμιού: “Συνεργασία μόνο με Μητσοτάκη”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βόμβα στα θεμέλια της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, βάζει βουλευτής του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ιεράρχησε την άμεση ανάγκη “να κυβερνηθεί η χώρα” επιλέγοντας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα που ο επικεφαλής του κόμματος, μιλά για τον “ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς” και οι συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας τόνιζε πως “το πραγματικό δίλημμα για την διακυβέρνηση της χώρας είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης”.

Μιλώντας λοιπόν στον Αθήνα 9.84, εξέφρασε την προτίμησή του στη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της. “Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πρέπει να λάβουμε θέση όντας πολιτικά ρεαλιστές. Αυτή η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα. Καλή είναι η κουβέντα για το κέντρο αλλά δεν είναι τωρινή είναι 5 χρόνια. Υπό αυτήν την έννοια λοιπόν πιστεύω ότι οφείλουμε ένα διάλογο με εκεί που βλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα κι εγώ βλέπω ότι από το πολιτικό τοπίο που υπάρχει κι από αυτούς που θα μπορούσαν να κυβερνήσουν αύριο μόνο με έναν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε πολιτικό διάλογο ο οποίος θα μπορούσε να καταλήξει σε μια συνεργασία και αυτός είναι ο Μητσοτάκης…”

Μένει βέβαια να φανεί αν η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φωτήλα τον “θέτει εκτός κόμματος”, καθώς η θέση του βουλευτή του Ποταμιού ξεπερνά την απλή διαφωνία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε