Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βουλή – Ασφαλιστικό: Κατέγραφαν τα πάντα με τα κινητά οι Χρυσαυγίτες! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε έναν κόσμο με… δικούς τους κανόνες φαίνεται πως ζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κατά την διάρκεια της… σύρραξης μέσα στο Κοινοβούλιο, πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραφαν τα πάντα με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Η Βουλή για μία ακόμη φορά μετατρέπεται σε… γήπεδο, με αφορμή την συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με βρισιές, απειλές και φωνές, κατάφεραν να διακοπεί η συνεδρίαση και θέλησαν μάλιστα να έχουν και… αποδείξεις!

“Πρόεδρε, σε γράφουν από πίσω”!

Όλα ξεκίνησαν κατά τον… round two της αντιπαράθεσης μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Και λέμε round two διότι νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής είχε γραφτεί η “πρώτη πράξη” της κόντρας με σκληρούς, εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, που καθόταν στα έδρανα, είπε πως ορθώς έχει πράξει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Λαμπρούλης (σ.σ. που ζήτησε την αποβολή του Γιάννη Λαγού από την αίθουσα) και ζήτησε να διαγραφούν όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και των βουλευτών της ΧΑ απ΄τα πρακτικά και να αποχωρήσει ο βουλευτής για να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr την στιγμή που ο Νίκος Βούτσης έπαιζε τον ρόλο του… πυροσβέστη και προσπαθούσε από το έδρανό του να βρεθεί λύση για την διαγραφή των πρακτικών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, του είπε “πρόεδρε σε γράφουν από πίσω“, δείχνοντας πως βουλευτές της ΧΑ είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα για να βιντεοσκοπήσουν τα έκτροπα!

Και για του λόγου το αληθές…

Αποτελεί άλλωστε συνήθη τακτική της ΧΑ να καταγράφει διάφορες στιγμές έντασης και στην συνέχεια να τις δημοσιοποιεί…

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε