Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βουλή: Οι Μόντι Πάιθον, η Συνταγή της Πωλέτ και ο ποιητής Φανφάρας!

Βουλή: Οι Μόντι Πάιθον, η Συνταγή της Πωλέτ και ο ποιητής Φανφάρας!

Διαγωνισμό για σινεφίλ θυμίζουν οι διαγκωνισμοί των εισηγητών των κομμάτων για το ποιος θα «απαντήσει» με τον καλύτερο τίτλο ή ατάκα ταινία στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Ο «κύκλος» αυτού του άλατος… στην έντονη κατά τα άλλα συνεδρίαση στην Βουλή ξεκίνησε όταν ο εισηγητής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στις συμβάσεις παραχώρησης για τους αυτοκινητοδρόμων και των περιφερειακών αεροδρομίων και την δήλωση του υπουργού Χρήστου Σπρίτζη ότι υπογράφει αλλά πονάει η καρδιά του λέγοντας «Τι είναι αυτό; Σουρεαλισμός. Κάφκα. Μόντι Πάιθον; Δικαιούστε να μην είστε δεξιοί, δεν δικαιούστε όμως να μην είστε σοβαροί!»

Την σκυτάλη πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας την «Κατεπείγουσα» διαδικασία με κινηματογραφική παραγωγή του 2012 λέγοντας «είπαμε καλώς τα παιδιά… αλλά τι είναι αυτό “η συνταγή της Πωλέτ”;»
Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αναφερόμενος στα «κοράκια» της αγοράς θυμήθηκε τον ποιητή  Φανφάρα και αναφώνησε «Άσπρα και Μαύρα Κοράκια.. Και το μυαλό μου είναι θολό, Πω – πω, πωπώ- πω!»..

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε