Πολιτική

Βούτσης για Πολύδωρα: “Θα ξέρουμε αύριο”

Με τη φράση «αύριο το βράδυ, θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο» απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στην ερώτηση δημοσιογράφου τι περιμένει να γίνει αύριο στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Το θέμα της συνεδρίασης θα είναι η συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ύστερα και από την πρόταση της κυβέρνησης να είναι ο Βύρωνας Πολύδωρας υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης για την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, στις 30 Οκτωβρίου του 1944, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Βούτση αν υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του κ. Πολύδωρα.

Εκείνος απάντησε: «Υπάρχει συναίνεση στην ανασύσταση της συλλογικής μνήμης και την ανάγκη ανασύστασης του κοινωνικού ιστού μετά τόσα χρόνια επώδυνων πολιτικών, για να βγούμε από την κρίση. Αυτά μετράνε τώρα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1