Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βούτσης: Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν να “πέσει” ο Σαμαράς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πριν από τις εκλογές του 2015, υπήρχαν φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν επιθυμούσαν να ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά, υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Νίκος Βούτσης.

 

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως “δεν μπορώ να αποκλείσω ότι η τρόικα θα ζητήσει νέα μέτρα”.

Μιλώντας στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”, ο Νίκος Βούτσης υποστήριξε πως η συζήτηση για τα 16 δισεκατομμύρια ευρώ του Νομισματοκοπείου έγινε μεν αλλά σε καμία περίπτωση για να τα “αρπάξει ο Τσίπρας”, σε αντίθεση με τα όσα διηγείται ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Για τις δράσεις του Ρουβίκωνα, ο κ. Βούτσης τονίζει πως όταν δεν υπάρχει βία, “πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη ανεκτικότητα”. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει στείλει στον κ. Βούτση επιστολή με την οποία του ζητά εξηγήσεις γιατί διέταξε να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που πιάστηκαν μετά την έφοδο της οργάνωσης στο προαύλιο της Βουλής.

Αποστασιοποιείται από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο Παύλος Πολάκης για δικαστές και δημοσιογράφους, και τις χαρακτήρισε “ακραίες”. 

Εμφανίζεται βέβαιος πως η “ελληνική περιπέτεια” θα κλείσει με αναπτυξιακό πρόσημο και πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2019.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε