Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βούτσης: Το πρόβλημά μας δεν είναι η ΛΑΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα “σταριλίκια” και κυρίως το γεγονός ότι χάθηκε η επαφή με μεγάλο τμήμα του λαού είναι το βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Νίκο Βούτση και όχι η Λαϊκή Ενότητα

Ο κ. Βούτσης μπορεί να μίλησε ξεκάθαρα για διάσπαση αναφερόμενος στη ΛΑΕ ωστόσο από την πρωινή εκπομπή του Mega υπογράμμισε πως το σοβαρότερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ “είναι να επανασυσπειρώσουμε το χώρο της νεολαίας, των φτωχοποιημένων νέων στρωμάτων, τους μεσαίους που υπέστησαν απομείωση εισοδημάτων ή αυτούς που έχουν μια αρνητική προσδοκία, από τον χώρο της αγροτιάς, τους συνταξιούχους”.

Ως προς τη ΛΑΕ σημείωσε πως το ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε και πλέον το βλέμμα στρέφεται στην επόμενη ημέρα:
“Δεν ήταν παράλογο να υπάρξει αυτή η μεταβατική φάση μέχρι πράγματι χθες και προχθές να μαζευτεί, να εξηγηθεί μεταξύ του το στελεχιακό δυναμικό και από εδώ και πέρα να προχωρήσουμε με νικηφόρες προοπτικές”, δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά στον Αλέξη Μητρόπουλο δεν έκρυψε την ενόχληση τόσο του ίδιου όσο και άλλων στελεχών όπως είπε για τις διαφωνίες του και τη στάση του ειδικά με τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ενώ ήταν ιδιαίτερα σκληρός με την Ζ. Κωνσταντοπούλου.
“Τέρμα, τουλάχιστον για την Αριστερά, το σταριλίκι. Oι προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες μέσα σε ένα κόμμα και σε ένα χώρο της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της κινηματικής αντίληψης, της ανιδιοτέλειας δεν κάνουν καθόλου καλό και έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έχεις περισσότερους προέδρους ή εν δυνάμει προέδρους ή κατά φαντασίαν προέδρους μέσα σε έναν χώρο απ΄αυτούς που μπορείς να συντηρήσεις ως χώρος. Αυτά είναι διδάγματα που ιδιαίτερα για τον χώρο της Αριστεράς είναι επώδυνα”, είπε ο κ. Βούτσης χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της κ. Κωνσταντοπούλου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε