Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βούτσης: Το ΣτΕ πήρε θέση υπέρ μιας πολιτικής άποψης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για ουσιαστική ευθυγράμμιση του ΣτΕ με μια σαφή πολιτική άποψη έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

“Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση για να μην πω και έκπληξη, μένω στο αρνητική εντύπωση το ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας παίρνει σαφή θέση με την μια πολιτική άποψη που εκφράστηκε αυτό το χρόνο” είπε ο Νίκος Βούτσης τονίζοντας παράλληλα ότι δεν ήταν υβριστική η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, χαρακτηρίζοντάς την απλά σκληρή κρητική.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα γίνει αφού θα έχει κλείσει (μέσα στην επόμενη εβδομάδα) η έκδοση της απόφασης και η όποια νομοθετική πρωτοβουλία θα αναλάβει η κυβέρνηση.

Μιλώντας για την διάταξη που προανήγγειλαν ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη, ο πρόεδρος της Βουλής τη χαρακτήρισε ενδιάμεση λύση καθώς όπως είπε «είναι προφανές ότι δεν είναι αυτή η άποψη της κυβέρνησης ειδικά για το θέμα του αριθμού των αδειών».

Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και στην τροπολογία για το «μαύρο» που κατέθεσε και τελικά απέσυρε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα λέγοντας ότι «προσπαθούμε να συμπεριφερόμαστε συλλογικά, θα έπρεπε να περιμένει αυτή η τροπολογία και να είναι διαφορετική και το αναγνώρισε και ο κ. Παππας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε