Πολιτική

Χαλκιδική: Οδύνη και θερμά συλλυπητήρια εκφράζει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Δήλωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τα θύματα και τους τραυματίες της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε την οδύνη του για τα θύματα και τους τραυματίες της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική. Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει:

«Εκφράζω την οδύνη μου για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και διαβιβάζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου προς τις οικογένειές τους και τους οικείους τους. Στους, δε, νοσηλευόμενους τραυματίες εύχομαι όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση».

Συλλυπητήρια από τον Πορτογάλο Πρόεδρο

Ο Πρόεδρος της Πορτογαλικής Δημοκρατίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα επικοινώνησε σήμερα και ώρα 15:00, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια καθώς και τα συλλυπητήρια του πορτογαλικού λαού, για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα και προεκλογικά μέτρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης – «Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ»
Επίσης σχολίαζαν τις αναρτήσεις της Ομάδας Αλήθειας αργά χθες το βράδυ, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνοντας ότι το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι διαφήμιση στον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης