Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χαμός με Άδωνι Γεωργιάδη! Κόντρα για τον Αυγενάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης

Ένταση και ανταλλαγή πυρών κατάφερε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ άφησε να εννοηθεί ότι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν σχέσεις με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην υπόθεση Αυγενάκη, δείχνοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Ωστόσο, το πρόσωπο το οποίο πόζαρε μαζι με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και την Έλενα Κουντουρά δεν ήταν ο Παναγιώτης Μπαμπάμτσης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά ώρα μετά από την τηλεοπτική του εμφάνιση και στο… Twitter.

Τι συνέβη

O κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη από το «σύστημα Τσίπρα», αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές του γραμματέα της ΝΔ με κρατούμενο. Μάλιστα, συνέχεια έλεγε ότι θα κάνει μεγάλες αποκαλύψεις.

Στη συνέχεια έστρεψε το κινητό του προς την κάμερα και… “αποκάλυψε” φωτογραφίες του Γιώργου Κατρούγκαλου και της Έλενας Κουντουρά με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην υπόθεση Αυγενάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όμως μπέρδεψε τα πρόσωπα. Ο εικονιζόμενος στις φωτογραφίες με τους κ. Κατρούγκαλο και Κουντουρά δεν ήταν ο εν λόγω επιχειρηματίας. Ο Άδωνις έσπευσε να παραδεχθεί το λάθος του μέσω Twitter, προσθέτοντας ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση αν και το άτομο που ονοματίζει ο κ. αντιπρόεδρος φοράει διαφορετικές γραβάτες στις φωτογραφίες.

Πυρά Κατρούγκαλου

Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος εγκαλώντας τον για «χυδαιότητα και γκαιμπελισμό». Διέψευσε, ακόμη, το ότι οι φωτογραφίες είναι από την ίδια εκδήλωση. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία με το συγκεκριμένο άτομο και τον Άδωνι Γεωργιάδη…

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας». Στη συνέχεια ο υπουργός, μέσω Twitter, ανέφερε ότι ο Α. Γεωργιάδης έχει και ο ίδιος φωτογραφηθεί με τον κ. Πιτταρά.

ΣΥΡΙΖΑ: “Ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό”

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως αναφέρει, «στην σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενακη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό».

«Ο Α. Γεωργιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή» τη στάση της ΝΔ και προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη και διερωτάται : «Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκαιμπελισμούς;»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις