Πολιτική

Χανιά: Βόλτα στην αγορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Χαμόγελα και κουβέντα με τον κόσμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αγορά των Χανίων περπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στα Χανιά τις τελευταίες ημέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο πρωθυπουργός νωρίτερα τη Δευτέρα (07.08.2023) παραβρέθηκε στην κηδεία του επί χρόνια αντιδημάρχου και στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, Γιώργου Κουκλάκη και έπειτα εθεάθη στο κέντρο της πόλης.

Έκπληκτος ο κόσμος – σημειώνει το zarpanews – κοιτούσε τον κ. Μητσοτάκη να περπατά σε εμπορικό δρόμο, στην οδό Σκαλίδη, ενώ κάποιοι δεν παρέλειψαν να τον χαιρετήσουν και να… πιάσουν κουβεντούλα μαζί του.

mitsotakis skal HANIA  ZARPANEWS

mitsotakis skal HANIA  ZARPANEWS

Αξίζει να αναφερθεί, ωστόσο, πως ο πρωθυπουργός δεν συνηθίζει τέτοιου είδους εμφανίσεις. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνήθως καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρές βόλτες στο ενετικό λιμάνι τις απογευματινές ώρες παρέα με την οικογένειά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 73
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης