Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάος στη ΝΔ με τους υποψήφιους

FOTO EUROKINISSI
Με το ένα πόδι εκτός ΝΔ βρίσκεται ο Χ. Μαρκογιαννάκης μετά την δήλωσή του οτι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την περιφέρεια Κρήτης, κόντρα στην υποψηφιότητα Πλακιωτάκη.

Τα πρώτα επίσημα “βέλη” ήρθαν σήμερα το πρωί απο τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, υπέθυνο του κόμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μιλώντας στο MEGA είπε οτι ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν συμβολίζει ούτε την ανανέωση, ούτε την αυτοδιοίκηση και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφής απο το κόμμα του πρώην υφυπουργού.

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του κ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος μέσω του Flash είπε πως ο κ. Μιχαλολιάκος πρίν αρχίσει να μιλά για διαγραφές “πρέπει να αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες και να μου έχει κάνει ένα τηλεφωνημα” ενω ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Κρήτης λέγοντας “είναι πολύ πιθανό, δεν αποκλείεται καθόλου”.

“Δεν είναι δυνατόν ο κ. Μαρκογιαννάκης να είναι στη ΝΔ και να κάνει κριτική στην επιλογή του κόμματος για την ευαίσθητη περιοχή της Κρήτης αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι μπορεί να πάει με την Ντόρα” έλεγε στέλεχος του κόμματος προαναγγέλλοντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.


Μέσα σε αυτό το κλίμα έρχεται και η δήλωση στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ του βουλευτή Γ. Κοντογιάννη. Οπως είπε, πρίν απο 20-25 μέρες συζητησε με τον Α. Σαμαρά για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει πάρει απάντηση. Ωστόσο, φάνηκε ενοχλημένος για μηνύματα που όπως είπε παίρνει οτι “ο Κοντογιάννης είναι δύσκολος πελάτης και θα πάμε αλλού”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε