Πολιτική

Χάρης Δούκας: Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας – Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταση. Ευχαριστώ από καρδιάς τα 300.000 μέλη και τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε τη δημοκρατική παράταξη σε κάθε γωνιά» είπε ο Χάρης Δούκας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (7/10/24).

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό: Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας» τόνισε ο Χάρης Δούκας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

«Την Κυριακή να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ, για να αλλάξουμε τη χώρα» κατέληξε ο Χάρης Δούκας στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε σε ειδική ανοικτή εκδήλωση τον απολογισμό των πρώτων 30 μηνών θητείας, αναφερόμενος αναλυτικά σε 352 έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 2,587 δισ. ευρώ
Νίκος Χαρδαλιάς
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης