Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χάρης Θεοχάρης: Πέθανε η μητέρα του

Χάρης Θεοχάρης

Στο πένθος βυθίστηκε ο Χάρης Θεοχάρης, καθώς η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Με ένα σπαρακτικό post, ο υπουργός Τουρισμού, την αποχαιρέτισε.

Ο Χάρης Θεοχάρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία με συσκευασία με σπόρους λουλουδιών. Της τα είχε αγοράσει εκείνος για να τα φυτέψει η ίδια όταν θα έβγαινε από το νοσοκομείο.

«Σου είπα πως στα πήρα για να τα φυτέψεις όταν βγεις. Τώρα θα τα ποτίσω εγώ για σένα» έγραψε ο Χάρης Θεοχάρης, ευχαριστώντας όσους του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Όση δύναμη και αν είχες δεν άντεξε το κορμί σου. Έφυγες όμως η αγάπη και η δύναμή σου έμεινε μέσα μου. Έφυγες και μαζί σου έφυγαν τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Αυτά τα χρόνια που εγώ δεν τα θυμάμαι· μόνο εσύ μου τα εξιστορούσες. Έφυγες και έφυγε ένα κομμάτι από εμένα», έγραψε για τη μητέρα του ο Χάρης Θεοχάρης.

Η κηδεία της μητέρας του υπουργού Τουρισμού θα γίνει αύριο Σάββατο (02.11.2019) και ο Χάρης Θεοχάρης έκανε γνωστό πως επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, είναι οποίος θέλει να καταθέσει χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε τη συνταρακτική ανάρτησή του

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις