Πολιτική

Χρηστίδης τρολάρει Παπαδημούλη: Δεν έπρεπε να είσαι σε καραντίνα;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τα ψώνια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ήρθε να προστεθεί κι εκείνη του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

“Πάρτι” γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα ψώνια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σε γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ.

Όπως είναι γνωστό από το πρωί, το Mega μετέδωσε φωτογραφίες του κ. Παπαδημούλη με τρία καρότσια γεμάτα προϊόντα, κάτι που ο ίδιος ο ευρωβουλευτής απέδωσε σε “λασπολογία”.

Ωστόσο η αποστροφή του κ. Παπαδημούλη πως “επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει”, προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, που σχολίασε:

“Κύριε @papadimoulis σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να είστε σε αυτοπεριορισμό και καραντίνα, αφού επιστρέψατε από το εξωτερικό”.

Το σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη φαίνεται πως ενόχλησε τον κ. Παπαδημούλη, που -αφού υποστήριξε πως επέστρεψε προ πενθημέρου, δηλαδή πριν την επιβολή της καραντίνας- κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για “φτηνή πολιτική”, προκαλώντας την απάντηση: “Αναλογιστείτε τι ζητάμε από τους πολίτες να κάνουν, για να αντιμετωπίσουμε τον #COVID2019 και τι κάνατε εσείς”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Δέσμευση για 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – Live η ομιλία του
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει προαναγγείλει ότι από τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την «πολιτική αλλαγή και την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουμε»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 7
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 73
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης