Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χρηστίδης τρολάρει Παπαδημούλη: Δεν έπρεπε να είσαι σε καραντίνα;

Χρηστίδης τρολάρει Παπαδημούλη: Δεν έπρεπε να είσαι σε καραντίνα;

Στις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τα ψώνια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ήρθε να προστεθεί κι εκείνη του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

“Πάρτι” γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα ψώνια του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σε γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ.

Όπως είναι γνωστό από το πρωί, το Mega μετέδωσε φωτογραφίες του κ. Παπαδημούλη με τρία καρότσια γεμάτα προϊόντα, κάτι που ο ίδιος ο ευρωβουλευτής απέδωσε σε “λασπολογία”.

Ωστόσο η αποστροφή του κ. Παπαδημούλη πως “επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει”, προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, που σχολίασε:

“Κύριε @papadimoulis σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να είστε σε αυτοπεριορισμό και καραντίνα, αφού επιστρέψατε από το εξωτερικό”.

Το σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη φαίνεται πως ενόχλησε τον κ. Παπαδημούλη, που -αφού υποστήριξε πως επέστρεψε προ πενθημέρου, δηλαδή πριν την επιβολή της καραντίνας- κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για “φτηνή πολιτική”, προκαλώντας την απάντηση: “Αναλογιστείτε τι ζητάμε από τους πολίτες να κάνουν, για να αντιμετωπίσουμε τον #COVID2019 και τι κάνατε εσείς”. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις