Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χριστοδουλάκης: Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου σπιλώνουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ!

Χριστοδουλάκης: Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου σπιλώνουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ!
photo eurokinissi

«Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου απλώς σπιλώνουν την ιστορία και το έργο μίας μεγάλης παράταξης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε πως “εμείς τα αντιμετωπίσαμε με πράξεις. Με δικό μας νόμο κινούνται σήμερα όλες οι νομικές διαδικασίες και μάλιστα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να ψηφίζουν “όχι”. Να μη μας κουνάνε λοιπόν το δάχτυλο»

Μάλιστα κατέστησε σαφές πως «ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ που άλλαξε την Ελλάδα, έχει κάνει την αυτοκριτική του για τα λάθη του. Αν βάλουμε στη ζυγαριά τη συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, με τα λάθη που έγιναν, το αποτέλεσμα είναι σαφώς θετικό. Για τη διαστρεβλωμένη συζήτηση που γίνεται για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, οφείλω να πω ότι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούνται κανονικά».

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ισχυρή εντολή, «ώστε να έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε μία προοδευτική ατζέντα στην κυβέρνηση. Αν δεν την έχουμε, δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός για να βγουν οι αριθμοί της κυβερνητικής πλειοψηφίας».

Μάλιστα όπως τόνισε «το “Σχέδιο Ελλάδα” είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο και οφείλουμε να πείσουμε ότι υπάρχει προοπτική στη χώρα μας. Χωρίς υπερφορολόγηση, μακριά από καθεστωτικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ και τη Δικαιοσύνη, αλλά και στην αποθέωση του κρατισμού».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις