Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρήστος Κέλλας στο Live News: Έφτασα στα πρόθυρα της διασωλήνωσης

Χρήστος Κέλλας στο Live News: Έφτασα στα πρόθυρα της διασωλήνωσης

Νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

Πήρε το μεσημέρι της Τρίτης εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν και μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.

«Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Έδωσα μια σκληρή μάχη και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας που δίνουν μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν την χώρα όρθια. Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ήμουν στα πρόθυρα της διασωλήνωσης και επί πέντε μέρες είχα 39 πυρετό. Σε σύσκεψη που έκαναν οι γιατροί και σε επικοινωνία με τον κ. Τσιόδρα κατέληξαν στην χορήγηση ενός ενδοφλέβιου φαρμάκου που  άλλαξε άρδην την κλινική μου εικόνα. Είμαι 10 μέρες απύρετος και το τεστ που έκανα είναι αρνητικό. Πλέον αισθάνομαι ταύρος. 

Ο εχθρός είναι ύπουλος αλλά όχι ανίκητος. Ας μείνουμε σπίτι μας, μόνο αυτό μας ζητάνε. Το έξω δεν τελειώνει. Πάσχα έχουμε κάθε χρόνο», είπε μιλώντας από το σπίτι του με την περιπέτεια του κορονοϊού να ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις