Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρήστος Οικονόμου: Στα Τρίκαλα το τελευταίο αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Χρήστος Οικονόμου: Στα Τρίκαλα το τελευταίο αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Trikalanews.gr

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής αποχαιρέτησαν στα Τρίκαλα τον Χρήστο Οικονόμου. Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Χρήστος Οικονόμου από τα Τρίκαλα ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εκλεγόταν ανελλιπώς βουλευτής από το 1977 έως και το 2000 οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική. Εκ των στενών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε υφυπουργός Υγείας το 1987.

Την Τρίτη, 30 Μαΐου, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Χρήστο Οικονόμου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, τελέστηκε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το παρών έδωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, πλήθος ιστορικών στελεχών του Κινήματος, εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Ψυχίατρος και ιδιοκτήτης κλινικής στα Τρίκαλα, με τη σύζυγό του Ρένα απέκτησαν δυο παιδιά, τον Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου και τη Βάσια Οικονόμου, οι οποίοι του χάρισαν εγγονάκια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις