Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή για Παναγιώταρο: Τον πολιτικό θάνατο εννοούσε…

Χρυσή Αυγή για Παναγιώταρο: Τον πολιτικό θάνατο εννοούσε…

Διαστρεβλώθηκαν εντέχνως από το αυστραλιανό κανάλι τα λεγόμενα του Ηλία Παναγιώταρου περί δολοφονίας τραπεζιτών αντί για αυτοκτονίες πολιτών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε σε ρεπορτάζ του αυστραλιανού καναλιού SBS να δηλώνει πως αντί οι Έλληνες να αυτοκτονούν εξαιτίας της κρίσης, να δολοφονούν τους υπεύθυνους, δηλαδή τους τραπεζίτες.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Για πολλοστή φορά τα λεγόμενα εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνονται εντέχνως από ξένα μέσα ενημέρωσης. Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας.

Φυσικά το εν λόγω στιγμιότυπο υπέστη μοντάζ κακής ποιότητας, με σκοπό την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο ότι το “Έθνος” του Μπόμπολα και όλες οι μνημονιακές φυλλάδες αναπαρήγαγαν σε χρόνο μηδέν και αυτή την ψευδή είδηση. Όσο η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία, τόσο πιο γελοίους τρόπους θα ανακαλύπτουν τα συστημικά μέσα για να συκοφαντήσουν το Κίνημά μας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε