Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Συγκεντρώνουμε …ελληνικό αίμα ότι και να λέτε!

Την ώρα που η αιμοδοσία του ΕΣΥ βρίσκεται σε συναγερμό εξαιτίας της πιθανής μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δίνει το... αίμα της μόνο και αποκλειστικά σε Έλληνες για να σώσει τη χώρα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου Σωτηρία ότι δε γίνεται καμία διάκριση τόσο ως προς τη λήψη όσο και ως προς τη διάθεση του αίματος, τα …παιδιά της εθνικιστικής οργάνωσης επιμένουν: εμείς συνεχίζουμε κανονικά με τις αιμοληψίες στο “Σωτηρία”. Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στο iatropedia.gr!

Η Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει: “Κανονικά συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης