Πολιτική

Χρυσοχοΐδης για Μυλοπόταμο: Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα – Κανείς υπεράνω του νόμου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά ένοπλων επιθέσεων και πυροβολισμών στον Μυλοπόταμο Κρήτης κυριάρχησαν στην ευρεία σύσκεψη που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης με τους διοικητές της αστυνομίας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Καραμαλάκης έκαναν ταξίδι “αστραπή” στο Ηράκλειο όπου είχαν σειρά επαφών, τόσο με τους αξιωματικούς της αστυνομίας και συνδικαλιστές, όσο και με τοπικούς φορείς. Στο επίκεντρο ο Μυλοπόταμος όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί δύο ένοπλα επεισόδια.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν κατηγορηματικός υπογραμμίζοντας ότι “κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου” και πως “δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στον ορεινό Μυλοπόταμο”. Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθει ξανά στην Κρήτη προκειμένου να επισκεφτεί την περιοχή.

Χρυσοχοΐδης: Οι τοπικές κοινωνίες να στηρίξουν την ΕΛ.ΑΣ. 

“Η κατάσταση πρέπει ν’ αλλάξει γι’ αυτό και θα γίνει ένας νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός¨”, επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ενώ παράλληλα τόνισε πως “οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να βοηθήσουν για να επιτευχθεί η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ”.

Την ίδια ώρα, οι βουλευτές της Κρήτης που είχαν συνάντηση με τους κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Καραμαλάκη δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουν το επιχειρησιακό πλάνο της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών.

Χρυσοχοΐδης: Ενίσχυση αστυνόμευσης και προβλήματα εξοπλισμού

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Χρυσοχοΐδης με τους συνδικαλιστές αστυνομικούς αλλά και τους φορείς του Ηρακλείου τέθηκαν τα θέματα για την έλλειψη αστυνομικών που υπάρχουν σε αρκετές περιοχές. Παράλληλα, οι συνδικαλιστές περιέγραψαν για μία ακόμα φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο σε έλλειψη προσωπικού όσο και σε έλλειψη εξοπλισμού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως έχει αποφασιστεί η ενίσχυση της αστυνόμευσης για την προστασία του πολίτη καθώς θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα πλάνα ενώ ως προς τον εξοπλισμό θα προσπαθήσει να βρει λύσεις.

πηγή: cretapost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Μάνος: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον «αντισυμβατικό μεταρρυθμιστή» – Οι άγνωστες πτυχές του πρώην υπουργού
Οι αποχαιρετισμοί από διαφορετικές πλευρές του πολιτικού φάσματος συγκλίνουν έτσι στην εικόνα ενός πολιτικού που επέμενε στις ιδέες του, συχνά με πολιτικό κόστος, και άφησε διακριτό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της Μεταπολίτευσης
Στέφανος Μάνος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
85
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 40