Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου τον Joker

Αυτή η ανάρτηση για το Joker από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη σήμερα το πρωί προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα και ερωτήματα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter την εξής φράση: «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ». Κι αυτό, την ώρα που όλη η Ελλάδα ασχολείται με την ταινία Joker, τους ελέγχους της αστυνομίας για ανηλίκους στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και την πολιτική διάσταση που έχει πάρει το θέμα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φαίνεται να διαχωρίζει την θέση του από όλα όσα ισχύουν και δηλώνει ότι θα παρακολουθήσει απόψε την ταινία Joker με τον 15χρονο γιο του.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα τα πλήρη πρακτικά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 2015 - Οι διαβεβαιώσεις Τσίπρα και το «μάζεψε τους υπουργούς σου» του Μεϊμαράκη
Στις 110 σελίδες των πρακτικών αποτυπώνεται το κλίμα της αγωνίας, τα πολιτικά διλήμματα για τη δραματική διαπραγμάτευση, οι εντάσεις και οι αποφάσεις που τελικά καθόρισαν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας
Το ιστορικό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το 2015 13
Παραδόθηκαν 164 νέα οχήματα στην Πυροσβεστική – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ακολουθούμε έναν σχεδιασμό ο οποίος με προσήλωση και επιμονή αποδίδει»
Τα 164 οχήματα αξίας 15.550.000 ευρώ περιλαμβάνουν υδροφόρα εξοπλισμένα με δεξαμενές χωρητικότητας 12.000 λίτρων, και οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού
Κυριάκος Μητσοτάκης
20
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Ανδρουλάκη – Δούκα: Ποιες οι εισηγήσεις προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στελέχη που βρίσκονται κοντά στο προεδρικό περιβάλλον  ανέφεραν, πάντως, ότι με όσα λέει ο Χάρης Δούκας υπονομεύει  τις προσπάθειες συσπείρωσης που γίνονται από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας 11
Γιώργος Γεραπετρίτης: «Το Κυπριακό είναι στην κορυφή της ατζέντας του ΓΓ του ΟΗΕ – Στόχος μας η επανένωση της Μεγαλονήσου»
Ο υπουργός Εξωτερικών σχολίασε και την τοποθέτηση Προσωπικής Απεσταλμένης που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ζήτημα - «Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι σήμερα αναγκαίο στον κόσμο»
Γιώργος Γεραπετρίτης 2