Πολιτική

Υπέρ της ψήφισης της συμφωνίας τάσσεται ο Μηταράκης

 «Δεν μπορώ να συνδυάσω το όνομά μου με την καταψήφιση μιας συμφωνίας ενώ προσπαθούμε πέντε χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης» τόνισε ο Νότης Μηταράκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Real Fm για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ όποτε έρθει η συμφωνία στη Βουλή, υποστήριξε ότι «δυσκολευόμαστε αυτή τη στιγμή, από το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή εικόνα του τι συζητάται και καλούμαστε να απαντήσουμε σε ένα πολύ δύσκολο ερώτημα χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η απάντηση. Βέβαια, από την άλλη, για να είμαστε και δίκαιοι, δεν μπορώ να συνδυάσω το όνομά μου με την καταψήφιση μιας συμφωνίας ενώ προσπαθούμε πέντε χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης. Δεν μπορούμε δηλαδή τελικά, εμείς να είμαστε η αιτία να μην περάσει η συμφωνία».

Ο κ. Μηταράκης, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ανέφερε σε ό,τι αφορά το κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ σχετικά με τη χώρα μας ότι «υπάρχει μια μεγάλη αγωνία για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και ένα κλίμα, που πιστεύουν ότι μπορεί τελικά να μην επέλθει συμφωνία. Και είναι η πρώτη φορά που το βρίσκω σε διεθνείς επαφές» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ότι:

«Η Αμερική εξακολουθεί να θέλει να υπάρξει συμφωνία και έχουν μεγάλη αγωνία γι’ αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συλλυπητήρια από Τασούλα και Μητσοτάκη για τον θάνατο του Βασίλη Λεβέντη: «Υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στη δημόσια ζωή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, ενώ ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι υπηρέτησε τις απόψεις του «με πάθος επί δεκαετίες»
Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων
Σαμαράς για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε την ειλικρινή συμπαράστασή του στα τρία πολιτικά στελέχη και στις οικογένειές τους
Αντώνης Σαμαράς
Βασίλης Λεβέντης: Τα 23 χρόνια επιμονής για την είσοδο στη Βουλή, οι πίτσες στο στούντιο και η σχέση με τον θετό γιο του
Από το Πολυτεχνείο και τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, στις τηλεοπτικές εκπομπές, την ίδρυση της Ένωσης Κεντρώων και την κοινοβουλευτική δικαίωση του 2015 - Η σκληρή μάχη για τη ζωή του
Βασίλης Λεβέντης
Σύσσωμη καταδίκη από την αντιπολίτευση για τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και ΕΛΑΣ καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη, με αιχμές, διαφοροποιήσεις και κοινή αναφορά στην ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης.
εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ, Θεσσαλονίκη
Κωστής Χατζηδάκης για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ: Να υψωθεί τείχος δημοκρατίας απέναντι στη βία
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζήτησε πολιτική απομόνωση των δραστών και όσων ανέχονται τη βία, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζήση Ιωακείμοβιτς
Κωστής Χατζηδάκης
Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Ζήση Ιωακείμοβιτς μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ενώ η κυβέρνηση μιλά για «δολοφονικές επιθέσεις» και η αστυνομία αναζητά τους δράστες
Μητσοτάκης