Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπογραφές και περιοδείες για τους “προέδρους” της ΝΔ

Με περιοδείες, υπογραφές, και δηλώσεις συνεχίζουν….

την προεκλογική τους εκστρατεία οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ.

Σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων. Μάχη εντυπώσεων προσπαθούν να δώσουν οι τέσσερεις τους. Υπογραφές με…υπογραφές «ονομάτων» προσπαθούν να μαζέψουν υποψήφιοι.. Όλοι θέλουν μέσα από τα ονόματα που θα υπογράψουν την υποψηφιότητα τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Βουλευτές και δήμαρχοι θα έχει η λίστα της Ντόρας. ΟΝΝΕΔ και ΔΑΕΚ για Αντώνη Σαμαρά και κοινωνικές ομάδες για Δ.Αβραμόπουλο.

Ντ.Μπακογιάννη και Δ.Αβραμόπουλος θα δώσουν την παρουσία τους στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες, στην Αρχαία Ολυμπία. Το βράδυ η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα μιλήσει σε νέους στο Ζάππειο.

Η κόντρα Σιούφα – Μεϊμαράκη όμως συνεχίζεται. Ο κ.Μεϊμαράκης εξαπέλυσε νέες βολές κατά της οργανωτικής επιτροπής αλλά και του ίδιου του Δ.Σιούφα.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ζήτησε να δει προσωπικά τον Δ.Σιούφα όμως αυτός αρνήθηκε. «Θέλω να στα πω από κοντά για τις υποψηφιότητες», είπε ο Ε.Μεϊμαράκης. «Είμαι αναρμόδιος, πήγαινε στον Λευτέρη», απάντησε ο κ.Σιούφας.

Ο κ.Μεϊμαράκης άφησε αιχμές για άλλη μια φορά για τον Α.Σαμαρά. «Ο Σαμαράς μου έκλεισε την πόρτα. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι, αλλά πάνω από όλα είμαι Κρητικός», αφήνοντας ευθέως να νοηθεί ότι η στήριξη του πάει στην Ντόρα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε