Site icon NewsIT

Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε ο Κουτρουμάνης – Έπονται Λυκουρέντζος και Πικραμμένος

09.10.2019 | 17:02
Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε ο Κουτρουμάνης – Έπονται Λυκουρέντζος και Πικραμμένος

Πολιτικά πρόσωπα θα συνεχίσουν να περνούν το κατώφλι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας για παρεμβάσεις στην υπόθεση της Novartis και συγκεκριμένα στο έργο των εισαγγελέων διαφθοράς από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σήμερα ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρου Σοφουλάκη, κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο οποίος βρέθηκε μέσα στη λίστα των δέκα πολιτικών προσώπων που ενεπλάκη το όνομα τους στην υπόθεση της φαρμακοιομηχανίας.

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του κ. Κουτρουμάνη ωστόσο όπως και για άλλα πολιτικά πρόσωπα τέθηκαν στο αρχείο.

Ο κ. Κουτρουμάνης σε δημόσιες τοποθετήσεις του είχε κάνει λόγο για στοχοποίησή του από την προηγούμενη κυβέρνηση και είχε κάνει λόγο για διασυρμό του χωρίς στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν ως μάρτυρες ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version