Πολιτική

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Διαψεύδει ότι έδωσε άδεια για το Predator

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης διαψεύδει τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, σύμφωνα με το οποίο έδωσε άδεια στην εταιρεία Intellexa για εξαγωγή και πώληση του Predator.

«Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης διαψεύδει κατηγορηματικά την αναφορά σε δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με χορήγηση άδειας σε εταιρεία για εξαγωγή – πώληση λογισμικού από το υπουργείο», αναφέρεται αρχικά σχετικά με το δημοσίευμα στο Βήμα.

«Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν διαθέτει, σε καμία περίπτωση, αρμοδιότητα χορήγησης άδειας εξαγωγής – πώλησης οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του φερόμενου λογισμικού, ούτε και έχει κάποια σχετική γνώση για τη συγκεκριμένη ή άλλη παρόμοια περίπτωση», σημειώνεται επίσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου: Η επιστροφή από τις στάχτες και το κλειδί της επόμενης ημέρας
Από τη μεγάλη νίκη στην Περιφέρεια Αττικής, στη δοκιμασία για το Μάτι και τώρα στην κορυφή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - Η υποχώρηση Πολάκη, η μάχη για την επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ και το ερώτημα της ηγεσίας
Η Ρένα Δούρου 26