Κόσμος

Υπουργός στάθηκε προσοχή μπροστά στους τσολιάδες

Φτάνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, έσπευσε πρώτα να μιλήσει με τους πρώην συναδέλφους του, δημοσιογράφους που είχαν στηθεί έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο για να καλύψουν το πάρτυ που είχε διοργανώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ένα πηγαδάκι εκεί ο Τέρενς Κουίκ είχε μία πολύ χαλαρή κουβέντα με τους δημοσιογράφους μέχρι ότου όμως εμφανιστεί η Προεδρική Φρουρά.

Βλέποντας τους τσολιάδες ο Τέρενς Κουίκ σταμάτησε αμέσως την κουβέντα και στάθηκε προσοχή μπροστά στους Εύζωνους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά δεν υποχωρούμε, διεκδικούμε και μεγαλώνουμε τη χώρα
«Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει αυτοπεποίθηση που απορρέει από την ισχύ της, από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και από τις πράξεις» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης