Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζεϊμπεκιές… στο Twitter: “Από το τί είπατε στο τί δεν καταλαβαίνετε, μια Γεροβασίλη δρόμος”

Ζεϊμπεκιές… στο Twitter: “Από το τί είπατε στο τί δεν καταλαβαίνετε, μια Γεροβασίλη δρόμος”

Η λέξη… χαμός είναι λίγη για να περιγράψει τι έγινε στο twitter μετά τον καυγά της Όλγας Γεροβασίλη με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη με αφορμή τις Σκουριές. Τα σχόλια καυστικά, με τους χρήστες να “χορεύουν”… ζεϊμπεκιές την κυβερνητική εκπρόσωπο για το “τί δεν καταλαβαίνετε κυρία μου;” και να θυμούνται την κορυφαία ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου…

Από το “τί είπατε;” της Ζωίτσας, στο “τί δεν καταλαβαίνετε;” μια Γεροβασίλη δρόμος, όπως έγραψε και ο χρήστης Darth Ψόφος, αφού το twitter πήρε… φωτιά μετά την εμφάνιση, το πρωί της Πέμπτης (14.01.2016) της κυβερνητικής εκπροσώπου και την αντιπαράθεση που είχε με τη δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη όταν εκείνη αναφέρθηκε στις αποφάσεις του ΣτΕ για τις Σκουριές. 

«Μια που λέτε για τις αποφάσεις του ΣτΕ, τι έχετε να πείτε για την απόφαση του Συμβουλίου που είχε “σπάσει το λουκέτο” που είχε μπει από την κυβέρνηση;», ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας της ΕΡΤ που έβγαλε… εκτός εαυτού την Όλγα Γεροβασίλη.

«Από την κυβέρνηση δεν μπαίνουν λουκέτα σε επιχειρήσεις. Τι είναι αυτά που λέτε; Υπάρχουν κυβερνήσεις που ανοίγουν ή κλείνουν εταιρείες; Είναι από υπηρεσίες του κράτους, θα πρέπει να το διαχωρίσουμε κάποτε αυτό. Θέλουμε να καταλύσουμε τη νομιμότητα σε αυτή τη χώρα;», ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου που… εξερράγη όταν η Μ. Μιχελιδάκη είπε πως «θέλουμε να καταλάβουμε…». «Τι να καταλάβετε; Τι δεν καταλαβαίνετε κυρία μου; Παρακολουθώ τη διατύπωση σας και παρακαλώ να τη διορθώσετε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Και μετά απ’ όλα αυτά, ξεκίνησε το… γλέντι! Φυσικά, δεν σχολιάστηκε μόνο η “έκρηξη” της κυβερνητικής εκπροσώπου αλλά συνδυάστηκε και με την καταγγελία του Ποταμιού πως στο γραφείο του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη διορίστηκε η πρώτη ξαδέρφη του Αλέξη Τσίπρα εξ αγχιστείας, σύζυγος του πρώτου του ξαδέρφου Γιώργου Τσίπρα.

αεςεε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε