Site icon NewsIT

Ζητείται επειγόντως κουρέας στη Βουλή! Η μάσκα του Φλαμπουράρη, τα χαμόγελα, οι αποστάσεις (pics)

30.04.2020 | 16:28
Βασίλης Κικίλιας

Ήταν μια διαφορετική «μάχη» πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. Γιατί στις μέρες του κορονοϊού ούτε η Ολομέλεια θα μπορούσε να είναι ίδια.

Και δεν θα μπορούσε να είναι ίδια πρώτον γιατί στη Βουλή, όπως και παντού αλλού, δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Άρα, όποιοι βρέθηκαν σήμερα (30.04.2020) για να ακούσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη τους μεγάλη κόντρα εν μέσω… κορονοϊού, κάθισαν μακριά κι αγαπημένοι.

Ή συζητούσαν από μια κάποια απόσταση.

Δεν έλειψαν τα γέλια βέβαια. Και οι στιγμές χαλάρωσης πριν ξεκινήσει το… ματς. Ή και κατά τη διάρκεια.

Το οποίο «ματς» στη Βουλή, εκτός από «κεκλεισμένων των θυρών», έγινε και σε… πλέξιγκλας, το οποίο έχει τοποθετηθεί εδώ και καιρό στο βήμα και μάλιστα το σχολίασε και ο πρωθυπουργός στην ομιλία του. Ευχήθηκε να απομακρυνθεί σύντομα όταν πια τα πράγματα να είναι ασφαλή.

Δυο πράγματα έκαναν εντύπωση από τη συνεδρίαση στη Βουλή: τα μαλλιά των πολιτικών και ο Αλέκος Φλαμπουράρης με μάσκα μέσα στην Ολομέλεια. Τουλάχιστον ο πρώην υπουργός τη φορούσε σωστά στο πρόσωπό του. Όχι σαν τον γιατρό Γιάννη Μουζάλα που την είχε κατεβασμένη.

Όσο για τα μαλλιά; Άντε να τελειώσει η καραντίνα για κάποια κεφάλια υποθέσουν. Το πρώτο και καλύτερο του Βασίλη Κικίλια. Ο υπουργός Υγείας έδωσε το παρών στη Βουλή με την… αφάνα που τον συντροφεύει πια. Τα πειράγματα δεν έλειψαν.

Με περισσότερα μαλλιά απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και ο Αλέξης Τσίπρας. Αλλά η Δευτέρα είναι κοντά και θα στενάξουν τα κομμωτήρια. Με ραντεβού, μάσκα, αποστάσεις και κανόνες βέβαια.

Μια από τις εικόνες της ημέρας (κρατήθηκε τελευταία για να κλείσει ωραία το κομμάτι) αυτή της Νόνης Δούνια, που έβγαλε τη μάσκα της στο έδρανο και άρχισε να κάνει αέρα με τη βεντάλια της…

Φωτογραφίες: InTime News και ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version