Πολιτική

Ζωή η… “εξολοθρευτής”! Όσοι τα έβαλαν μαζί της, έμειναν εκτός Βουλής

Οι καυγάδες της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή... επικοί. Κυρίως με συγκεκριμένα πρόσωπα. Που η... μοίρα το έκανε να μην εκλεγούν ξανά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποψήφια Πρόεδρος της Βουλής από πλευράς κυβέρνησης, βρέθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο για μια πρώτη, άτυπη, συνάντηση με τον προκάτοχό της, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του νυν Προέδρου της Βουλής για να έχει η διάδοχος του πλήρη εικόνα για τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Κοινοβουλίου και θα συνεχιστεί και αύριο, ενώ υπήρξε και συνάντηση της και με τον Γραμματέα της Βουλής Θανάση Παπαϊωάννου.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Μεϊμαράκη, που είχε διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά, η κα Κωνσταντοπούλου επισκέφτηκε και τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και αντάλλαξαν ευχές για καλή συνεργασία.

Αυτό για να προνοούν οι επόμενοι!” ήταν η απάντησή της όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να σχολιάσει το γεγονός πως… όσοι βουλευτές “τα έβαλαν μαζί της” έμειναν εκτός Βουλής (βλέπε: Μαρκογιαννάκης, Νεράτζης, Υψηλάντης, Ρήγας κ.α.).

Η υποψήφια Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον τρόπο που γίνεται η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στη Βουλή.

Μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έκανε λόγο για άτυπη μεν αλλά ουσιαστική και λεπτομερή ενημέρωση που είχε για θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου, αλλά και τις κοινοβουλευτικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς κοινοβουλευτικούς παράγοντες.

«Είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί. Ήταν μια άτυπη αλλά ουσιαστική ενημέρωση που ενισχύει τη διαφύλαξη των θεσμών και τον ρόλο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών», επισήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν γνωρίζει για τα χρονοδιαγράμματα σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η κ. Κωνσταντόπουλου απάντησε, ότι «όλα θα προετοιμαστούν ώστε τίποτα να μην γίνει στο πόδι αλλά ούτε και κανείς να πιαστεί εξ απήνης».


Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη για το ακίνητο που μισθώνει το Δημόσιο: «Αν ήταν ο Μητσοτάκης, θα δεχόμουν ερωτήσεις για έναν μήνα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε «ζήτημα ηθικής τάξεως» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ παρουσίασε έναν μίνι απολογισμό με αιχμή την οικονομία, την ενέργεια και τις μεταρρυθμίσεις
Παύλος Μαρινάκης
Γεωργιάδης σε Ανδρουλάκη: Είσαι αρχηγός κόμματος και έχεις εισπράξει 1,5 εκατομμύριο από το δημόσιο; – ΠΑΣΟΚ: Η συκοφαντία και η πολιτική αλητεία έχουν κοντά πόδια
Στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας θα προσφύγει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Σήκωσε το γάντι ο Γεωργιάδης και καλεί τον Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Ανδρουλάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
17
Σφοδρή σύγκρουση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ με φόντο τις εκλογές: Η επίθεση στον Πιερρακάκη και το ξεκάθαρο «όχι» στον Τσίπρα
Το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει τον μονομέτωπο «πόλεμο» με την κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου έκλεινε και οποιαδήποτε «πόρτα» συνεργασίας με το υπό ίδρυση κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Νίκος Ανδρουλάκης
Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
«Χρέος μας είναι να ενισχύουμε καθημερινά ένα σχολικό περιβάλλον που καλλιεργεί τον σεβασμό, την αποδοχή και την ουσιαστική στήριξη των παιδιών» γράφει η υπουργός Παιδείας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI