Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε για λίγο τα έδρανα και ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς – Τραγούδησε και χόρεψε το «Η ζωή είναι ένα δώρο»

Η διαφορετική εμφάνιση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο «Φεστιβάλ Ελευθερίας»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια διαφορετική πλευρά της έδειξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου το βράδυ του Σαββάτου (03.10.2026), αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις πολιτικές ομιλίες και ανεβαίνοντας στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, όπου τραγούδησε και χόρεψε σε εκδήλωση που συμμετείχε και η Πλεύση Ελευθερίας.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συμμετείχε στο μουσικό πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Ελευθερίας», μαζί με τους καλλιτέχνες και το κοινό, σε μια εικόνα αρκετά διαφορετική από εκείνη που παρουσιάζει συνήθως στα έδρανα της Βουλής.

Μάλιστα, σε βίντεο από τη βραδιά η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζεται να τραγουδά το κομμάτι «Η ζωή είναι ένα δώρο» του Νικόλα Αδέσποτου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2023 και, όπως είχε αναφέρει τότε ο δημιουργός του, η ίδια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του.

Η βραδιά είχε ξεκινήσει με ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συνεχίστηκε με μουσική. Στη σκηνή βρέθηκαν η Τζώρτζια Κεφαλά με τους ΜΠΛΕ, ενώ ο Jo Di και η Χριστίνα Κουλάκου παρουσίασαν με οκταμελή μπάντα την ανανεωμένη σατιρική μουσική παράσταση «ΑΙ Σιχτίρ».

Η ημερομηνία είχε συμβολική σημασία για την Πλεύση Ελευθερίας, καθώς συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την έναρξη της δράσης της πρωτοβουλίας «Δικαιοσύνη για Όλους».

Στο πολιτικό μέρος της εκδήλωσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την Πλεύση Ελευθερίας, χρησιμοποιώντας και το σύνθημα «Η Πλεύση είναι η λύση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
262
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 173