Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Λαγός των δανειστών ο Δραγασάκης!

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Προσωπική επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφορμή τα είπε ο πρώτος για το χρέος στη Βουλή αλλά και τις αιχμές που άφησε για την Επιτροπή που έφτιαξε εκείνη για το χρέος.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκαλεί “λαγό των δανειστών” τον Γιάννη Δραγασάκη, λέγοντας πως «μάζεψε τα χρήματα των ταμείων για την αποπληρωμή του χρέους, λέει να συνεχίσουμε να πληρώνουμε».

Σήμερα Τετάρτη (14.09.2016) η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας θα επισκεφτεί τη ΔΕΘ και πιο συγκεκριμένα τον ΟΛΘ και την ΕΥΑΘ που όπως αναφέρει στο post της «χαρίζονται στο βωμό του χρέους. Ξέρουμε από ποια πλευρά του πολέμου μαχόμαστε. Ξέρουμε και γιατί».

Την Τρίτη (13.09.2016) ο Γιάννης Δραγασάκης, στην νέα υποεπιτροπή της Βουλής για το χρέος, εκτίμησε πως το θέμα δεν θα κλείσει πριν από το 2018 και συνδέεται με το κατά πόσο θα μειωθεί και εκείνο της Ιταλίας, ενώ αναφερόμενος στην εξωκοινοβουλευτική Επιτροπή που είχε συστήσει, ως πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το χρέος είπε πως «η προσπάθεια που έγινε δεν είχε το κύρος που θα έπρεπε…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε