Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη για υπόθεση Γεωργούλη: Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Χρονοπούλου

Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη για υπόθεση Γεωργούλη: Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Χρονοπούλου

Σάλος με την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που καταγγέλλεται για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στο twitter χυδαίο πρωτοσέλιδο κατά της Ελένης Χρονοπούλου και το συνόδευσε με το σχόλιο «συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Η ανάρτηση προσκάλεσε την οργισμένη αντίδραση χρηστών στο twitter με αποτέλεσμα μετά από λίγο η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει.

Άμεση ήταν η αντίδραση και του ΠΑΣΟΚ με τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Μάντζο να σημειώνει πως «μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν.

Θέση για το θέμα πήραν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών έγραψε στο Twitter «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, με ανάρτησή του στο twitter και αφού ανάρτησε το προφίλ της κ. Στεφανίδη και το εν λόγω δημοσίευμα έγραψε: «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή.

Η συγγνώμη της κ. Στεφανίδη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την ανάρτηση η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη προχώρησε σε νέα, με την οποία ζητά συγγνώμη «για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις