Πολιτισμός

Η θρυλική Medusa του Γιώργου Μαρίνου επιστρέφει στην Πλάκα!

Το μήνυμα του Διονύση Παναγιωτάκη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ιστορικό κέντρο «Μέδουσα» στην Πλάκα της Αθήνας, όπου ερμήνευε επί σειρά ετών ο πρώτος show man της Ελλάδας Γιώργος Μαρίνος, ανοίγει ξανά.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος των Αθηναϊκών Θεάτρων Διονύσης Παναγιωτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, «τον Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα με μια παράσταση καμπαρέ που επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τα σκηνικά τα αναλαμβάνει ο Μανώλης Παντελιδάκης».

Αναφέρει ο Διονύσης Παναγιωτάκης στην ανάρτησή του: «Στην οδό Μακρή 2 στη Πλάκα ξανά ανοίγει η ιστορική MEDUSA εκεί που απολαύσαμε τον πρώτο αληθινό Έλληνα show man Γιώργο Μαρίνο. Την παράσταση καμπαρέ ετοιμάζει ο Φωκάς Ευαγγελινός, με σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη. Δεκέμβριο ξεκινάμε!».

Πολιτισμός
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτισμός: Περισσότερα άρθρα