Μόλις λίγα λεπτά από τη πόλη του Αγίου Νικολάου, το Minos Beach Art Hotel διακρίνεται για την αγάπη του στην κρητική παράδοση και στη γαστρονομία και το αποδεικνύει στην πράξη κάθε χρόνο.
Φέτος, παρουσιάζει τα Aθenian Waves, μια γαστρονομική συνάντηση μεταξύ Αθήνας και Κρήτης που φέρνει τη δυναμική της αθηναϊκής σκηνής στο εστιατόριο La Bouillabaisse.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι γαστρονομικές συναντήσεις ξεκίνησαν τον Ιούνιο με μερικά από τα πιο περιζήτητα και πολυσυζητημένα εστιατόρια της Αθήνας, μαζί με τους δημιουργούς τους και θα διαρκέσουν έως και τον Οκτώβριο του 2025. Πιο συγκεκριμένα, οι πέντε αυτές ξεχωριστές βραδιές γευστική διαδρομή εγκαινιάστηκαν στις 7 Ιουνίου με το Ex Machina και τον σεφ Άνταμ Κοντοβά και συνεχίστηκαν στις 5 Ιουλίου με το Ψωμί & Αλάτι του σεφ Γιάννη Λουκάκου.
Το ταξίδι συνεχίζεται στις 2 Αυγούστου με το Simul (Michelin Guide – Main Selection 2024) και τον καινοτόμο σεφ Νίκο Θωμά, που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια και υψηλή αισθητική.
Στις 20 Σεπτεμβρίου, το Pharaoh (Michelin Bib Gourmand 2024) παίρνει τη σκυτάλη με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη να φέρνει στην Κρήτη τη βαθιά, ανεπιτήδευτη νοστιμιά της νέας ελληνικής σκηνής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η αυλαία πέφτει στις 4 Οκτωβρίου με το Jerár (Michelin Bib Gourmand 2024) και τον σεφ Χάρη Νικολούζο, ο οποίος επαναπροσδιορίζει την κομψότητα στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.