Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι προσέχει το Facebook όταν προσλαμβάνει ένα νέο εργαζόμενο

Τι προσέχει το Facebook όταν προσλαμβάνει ένα νέο εργαζόμενο

Η διευθύντρια σχεδιασμού προϊόντων του Facebook, αποκαλύπτει τη στρατηγική προσλήψεων

Η Julie Zhuo, είναι διευθύντρια στο τμήμα σχεδίασης προϊόντων στο Facebook, και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο κάνει προσλήψεις.
 
Σύμφωνα με την ίδια, η οποία προσελήφθη στη Facebook το 2006 (όταν ήταν 22 ετών) ο πρώτος και ο καλύτερος τρόπος είναι κάποιος να τους εντυπωσιάσει με τη δουλειά του.
 
Αν και το Facebook δίνει μεγάλο βάρος στον πανεπιστημιακό τίτλο που μπορεί να έχει ο υποψήφιος, αυτό δεν αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα αφού δεν είναι λίγοι οι υπάλληλοι του Facebook οι οποίοι είναι αυτοδίδακτοι.
 
Όσο καλός όμως και είναι κάποιος και όσο ταλέντο και αν έχει, το Facebook δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο κατά πόσο μπορεί ο υποψήφιος να συνεργάζεται με άλλους ζητώντας του να δουλέψει πάνω σε ένα σύντομο ομαδικό πρότζεκτ για να δουν πώς αντεπεξέρχεται.
 
Τέλος ακόμα ένα σημαντικό σημείο που θέλει το Facebook να έχουν οι υπάλληλοί είναι η προσοχή και κατά πόσο προσεκτικός είναι κάποιος στη δουλειά του κάνοντάς του μάλιστα ερώτηση για το πως θα μπορούσε να βελτιώσει ένα πρότζεκτ του αν είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε