Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το Facebook “έπεσε” για ακόμα μία φορά

Το Facebook “έπεσε” για ακόμα μία φορά

Στις 11.15 το πρωί οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου Facebook, σε όλο τον κόσμο δεν μπορούσαν να μπουν στο προφίλ τους λόγω τεχνικού προβλήματος το οποίο διορθώθηκε.

Το μόνο μήνυμα που λάμβαναν οι χρήστες όταν πήγαιναν να συνδεθούν στο προφίλ τους στο Facebook στον υπολογιστή ή την εφαρμογή, είναι ότι “κάτι πήγε λάθος κατά τη διάρκεια της σύνδεσης τους και ότι οι τεχνικοί προσπαθούν να το διορθώσουν”.
 

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όπως φαίνεται δίορθωσε το τεχνικό πρόβλημα όμως δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός αυτό ενώ παρόμοιο πρόβλημα φαίνεται πως είχαν και μερικοί χρήστες στο Instagram.

H διακοπή λειτουργίας του Facebook σε παγκόσμιο επίπεδο και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σπάνιο φαινόμενο και περιμένουμε να δούμε ποιο τελικά ήταν το πρόβλημα που το προκάλεσε αυτό.

Το μόνο που ανακοίνωσε το Facebook είναι οτι το πρόβλημα διορθώθηκε γρήγορα και πλέον η υπηρεσία  λειτουργεί και πάλι στο 100%.

Όπως έιναι λογικό το κρασάρισμα του Facebook επηρέασε και την κίνηση των χρηστών στον παγκόσμιο ιστό δείχνοντας μας για ακόμα μία φορά τη δύναμη που έχει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Στο Twitter, όπως ήταν λογικό έγινε μέσα σε λίγα λεπτά trend το hashtag #Facebookdown όπου οι χρήστες από πολλές χώρες του κόσμου εκφράζουν το πρόβλημά τους και ενημερώνονται για την κατάσταση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε