Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δες live τις συναυλίες αγαπημένων σου καλλιτεχνών

Δες live τις συναυλίες αγαπημένων σου καλλιτεχνών

Ο μεγαλύτερος ψηφιακός χώρος ψυχαγωγίας δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει όλο και περισσότερες ευκαιρίες στους χρήστες του για νέες μοναδικές εμπειρίες. Μιλάμε φυσικά για το ίντερνετ. Αυτό το θαυματουργό εργαλείο, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, δεν θα μπορούσαν να μην αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι καλλιτέχνες για να προβάλουν τη δουλειά τους. Αποκορύφωμα η προβολή συναυλιών τους μέσω live streaming.

 

Η δυνατότητα που δίνεται σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου να παρακολουθήσουν live συναυλίες είναι μοναδική. Άλλοι μπορεί να μην είχαν ποτέ τη δυνατότητα και μέσω της οθόνης του υπολογιστή, του τάμπλετ ή ακόμα και του κινητού τους κατορθώνουν να βιώσουν τη μαγική και ανεπανάληπτη εμπειρία μιας live συναυλίας. Όταν μάλιστα πρόκειται για συναυλίες παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, μιλάμε και για ανεπανάληπτα σόου.

Συναυλίες διάσημων καλλιτεχνών και πολλών άλλων που μπορείς να γνωρίσεις και να αγαπήσεις μέσα από τη μουσική τους. Δεν χρειάζεται πάντως να νιώθουμε χαμένοι. Το LiveList έρχεται να μας οργανώσει, κρατώντας ημερολόγιο όλων των συναυλιών που παρέχονται μέσω live streaming σε διάφορες πλατφόρμες.

Μπορείς να φτιάξεις λίστα με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και να ενημερώνεσαι για την επόμενη συναυλία τους που θα προβληθεί ζωντανά στο διαδίκτυο ή και να εισάγεις τις προτιμήσεις σου από το Spotify και να σου έρχονται ειδοποιήσεις για το επόμενο μουσικό event της χρονιάς!

Μπορεί μέχρι πριν από λίγο χρόνια να περιοριζόμασταν ως προς τη χρήση του διαδικτύου (οι παλιοί θα θυμούνται τον χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης μέσω της συσκευής!), αλλά πλέον αποτελεί το πιο απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινότητά μας. Όσο μάλιστα αυξάνονται οι απαιτήσεις των χρηστών, τόσο αυξάνονται και οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει μια σύνδεση VDSL έως 50Mbps από την COSMOTE, να “πας” στην επόμενη συναυλία σου και να απολαύσεις τον ρυθμό της μουσικής. Enjoy!
 

Πολιτισμός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε