Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

GAMES: Rainbow Six Siege Preview

GAMES: Rainbow Six Siege Preview

Πήγαμε στο Λονδίνο και πήραμε μία μικρή γεύση από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Ubisoft, Rainbow Six Siege

Η Ubisoft μας έδωσε μία πρώτη γεύση από την εμπειρία του νέου της squad-based shooters παιχνιδιού Rainbow Six Siege που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις του είδους.
Στο παιχνίδι ο παίχτης αναλαμβάνει τον έλεγχο μίας επίλεκτης ομάδας κάθε μέλος της οποίας έχει διαφορετικό ρόλο και ικανότητες και πρέπει να βγάλει εις πέρας την κάθε αποστολή μελετώντας το χώρο και χρησιμοποιώντας διαφορετικές τακτικές ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορά.
Τις εντολές, τα briefing cinematics πριν από κάθε αποστολή αναλαμβάνει να δώσει η Six την οποία ενσαρκώνει η γνωστή ηθοποιός Angella Bassett, η οποία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στο είδος του ρόλου που έχει αναλάβει αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να παίζει παρόμοιους ρόλους στην μεγάλη οθόνη. 

Το gameplay του παιχνιδιού στο single player είναι πολύ καλά στημένο μιας και ο παίχτης αναλαμβάνει να στήσει κάθε φορά την ομάδα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αποστολής για να μπορέσει να την ολοκληρώσει όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη επιτυχία και χωρίς παράπλευρες απώλειες.

Κάθε αποστολή καθηλώνει τον παίχτη αφού το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο μία συγκεκριμένη λύση για να την ολοκληρώσει μιας και τα πάντα μπορούν να καταστραφούν αλλά και να μπλοκαριστούν, γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει διάφορες τακτικές και να “διαβάσει” το περιβάλλον αλλά και τους εχθρούς.

Όπως μας είπε και ο βετεράνος των SAS, Phil Campion, ο οποίος βρέθηκε στην παρουσίαση του Rainbow Six Siege στο Λονδίνο, οι τακτικές τα όπλα και η δράση του παιχνιδιού είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αληθινή δράση.

Τα όπλα και τα gadgets  που είναι διαθέσιμα είναι αρκετά και σίγουρα ανάλογα με το πως θα συνδυαστούν σε κάθε αποστολή μπορεί να σώσουν τον παίχτη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Στο multiplayer ο παίχτης μπορεί να παίξει παρέα με άλλους εναντίον του υπολογιστή (Terrorist Hunt) και να εξολοθρεύσει τρομοκράτες, να σώσει όμηρους και να αφοπλίσει βόμβες ή αν θέλει να παίξει εναντίον άλλων παιχτών όπου εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικά.
Η Ubisoft έχει βελτιώσει πολύ, τόσο στο Single όσο και στο Multiplayer, το νέο τίτλο της σειράς Rainbow Six και δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγεται στα blockbusters της φετινής χρονιάς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι την 1η Δεκεμβρίου που το νέο Rainbow Six Siege θα κάνει την εμφάνιση του σε PS4, Xbox One και PC. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε