Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Αυτό είναι το Facebook για τους πλούσιους!

Αυτό είναι το Facebook για τους πλούσιους!

Ένα κοινωνικό δίκτυο που δεν μοιάζει με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα αφού ζητάει συνδρομή 3.000 δολάρια το χρόνο.

Το Netropolitan είναι το Facebook των πλουσίων αφού η προυπόθεση για να είναι κάποιος μέλος του, θα πρέπει να πληρώσει 9.000 δολάρια για να κάνει εγγραφή ενώ η ετήσια συνδρομή είναι 3.000 δολάρια.
 
Η μόνη διαφορά του Netropolitan από το Facebook, εκτός από το τεράστιο κόστος εγγραφής και συνδρομής του, το prive κοινωνικό δίκτυο προσφέρει απεριόριστη χρήση αποθηκευτικών χώρων cloud και δεν έχει πουθενά διαφημίσεις, κατά τα άλλα ο χρήστης κάνει ακριβώς ότι κάνει και στο Facebook.
 
Το Netropolitan είναι διαθέσιμο για desktop και mobile browsers, ενώ υπάρχει εφαρμογή για smartphones και tablets τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές.
 
Σύμφωνα με το δημιουργό του James Touchi-Peters, μόλις γίνει κανείς μέλος του Netropolitan έχει άμεσα πρόσβαση στα status updates και διάφορους χώρους συζητήσεων με τα υπόλοιπα μέλη. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ομάδες και να συμμετέχει σε συζητήσεις που μπορεί να αφορούν τα πάντα: από τα καλύτερα κρασιά μέχρι κλασικά αυτοκίνητα και προτάσεις για διακοπές ανά τον κόσμο….
 
Τέλος όλα τα μέλη του κοινωνικού δίκτυου αυτού θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών και να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε